Zirve yine Büyükşehir’in

Büyükşehir Belediyespor Bisiklet Takımı sporcusu Deniz Deniz, Uluslararası Ankara MTB CUP yarışını 1. sırada tamamladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bisiklet Takımı sporcusu Deniz Deniz, 8-9 Temmuz tarihlerinde düzenlenen Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası Ankara MTB CUP yarışlarında tüm rakiplerini geride bırakarak 1. sırada tamamladı. Yarışa hızlı bir başlangıç yapan Deniz, rakiplerini büyük bir farkla geride bırakarak kalan turları açık ara önde tamamladı ve kürsünün zirvesinde yer aldı.

Milli formayla kürsü heyecanı

Geçtiğimiz yıl Türkiye Genel Klasman şampiyonu olan Deniz Deniz, 15 Temmuz Cumartesi günü koşulacak Balkan Şampiyonası’nda Milli formayla mücadele edecek, 23 Temmuz Pazar günü ise Türkiye Şampiyonası müsabakalarına katılarak kürsüde yer almaya çalışacak. Deniz Deniz’i elde etmiş olduğu başarıdan dolayı kutlayan Gençlik ve Spor Şube Müdürü Yusuf Ertuğrul Erdem, “Sporcumuzun göstermiş olduğu başarılar bizi çok mutlu ediyor. Kendisini tebrik ediyorum. 15 ve 23 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan yarışlarda da sporcumuza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

10 Tem 2017 - 14:13 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.