Zeki Sürer'den Lütfi Dursun'a ziyaret

Sakarya Makedonya Tüm Göçmenler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Zeki Sürer; beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte; Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun'u ziyaret etti.

Sakarya'ya yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun; Sakarya'yı tanıma ve misafirlerini kabul etmeye devam ederken, önceki günde Sakarya Makedonya Tüm Göçmenler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Zeki Sürer ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerini ağırladı. Yaptıkları ziyarette ilimize atanmasından dolayı "hayırlı olsun" dileklerinde bulunan Dernek Başkanı Zeki Sürer, çalışmalarında başarılar diledi.

Osmanlı Tuğrası hediye etti

Yakın ilgi ve örnek misafirperverliğinden dolayı da Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun'u ayrıca teşekkür eden Başkan Zeki Sürer; ziyaretleri anısına kendisine Osmanlı Tuğrası ve Makedonya Tüm Göçmenleri tanıtıcı kitap ile derneklerini tanıtıcı broşür hediye etti.

Memnuniyetini dile getirdi

Kendilerine yapılan ziyaretten dolayı Sakarya Makedonya Tüm Göçmenler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Zeki Sürer ve beraberindekilere teşekkür ederek, memnuniyetini dile getiren Sakarya Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun; Türkiye'nin bir mozaiği olan Sakarya'da hemşehri derneklerinin birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, kendi örf ve geleneklerini gelecek nesillere taşıdıkları için de teşekkür etti.

20 Kas 2017 - 08:39 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.