Yüce'den basın ziyaretleri

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Ekrem Yüce’nin basın camiasına nezaket ziyaretleri devam ediyor.

Yüce; bu hafta içinde yoğunlaşan ziyaretlerine dün, Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı aynı zamanda Yenihaber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sezai Matur ile başladı.

Başkan adayı Yüce’nin ziyareti, AK Parti İl Başkan Vekili Erkut Aşoğlu, ve beraberindeki heyet ile gerçekleşti.

İşimiz Sakarya Olacak

İlk olarak Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur’u aynı zamanda yöneticisi olduğu Yenihaber Gazetesi tesislerinde ziyaret eden Yüce; karşılıklı sohbet sonrası Sakarya için hedefler ve yapılacaklar ile ilgili de görüş alış verişinde bulundular. Başkan adayı Yüce; “Zamanı, idareyi ve sosyal ilişkiler yönetimini gerçekleştirerek Sakarya için önemli işler yapacağız, toplumun ihtiyaçlarına karşılık vermek adına tüm işimiz Sakarya olacak, Bu süreçte çok yoğun bir tempoda çalışacağız, her söylenen ve konuşulanı değerlendireceğiz ancak bizim için önemli olan şey devamlı ileriye bakmak olacaktır” dedi.

Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur ziyareti sonrası Başkan adayı Yüce ve beraberindeki heyet, Yenigün Gazetesi ve akabinde Sakarya Halk Gazetesi ziyaretlerini gerçekleştirdiler.

Yenigün ve Sakarya Halk Gazetesi Ziyareti

Başkan adayı Yüce bu ziyarette, Yenigün ve Sakarya Halk gazetesi imtiyaz sahibi, ayrıca Fırıncılar Odası Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı’nın da hazır bulunduğu, yanlarında Müjdat Çetin, Emin Can, Cevdet Güngör ve Hüseyin Cumalı gibi köşe yazarlarınca karşılandı.

Basın Olmazsa Olmazımız

Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen nezaket ziyareti sırasında karşılıklı fikir ve görüş alışverişlerinin yanında dilek ve temennilerde de bulunuldu. Başkan adayı Ekrem Yüce; “Sakarya’mız için basınımızın varlığı bize güç veriyor. Her zaman basınımızla müşterek çalışarak başarıya elde edeceğiz. Sakarya için uygulanabilirliği, sürekliliği, istihdam olanaklarının çokluğu, bölge için elzem projeler olması ile mali portrelerini hazırladığımız projelerimizi hayata geçireceğiz. Tanıtım ve süreklilik anlamlarında siz basın mensuplarına da bu uğurda önemli görevler düşüyor”dedi.

Yenigün ve Sakarya Halk Gazetesi ziyaretlerinin ardından Başkan adayı Yüce ve beraberindeki heyet, Bizim Sakarya ve Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesine de nezaket ziyaretinde bulundular.

Bizim Sakarya Gazetesi Ziyaret

Bizim Sakarya Gazetesi ziyaretinde, İmtiyaz sahibi Adnan Yüksel, yazarlar Özgür Arık, Kadir Utku Çolakoğlu, Tuncer Kalaycı gibi yazarlar hazır bulundular.

Burada da; karşılık iyi dilek ve temennilerin ardından Sakarya ve geleceği konuşuldu. Bu süreçte Başkan adayı Yüce, çok çalışarak başarılar elde edilebilir ancak bunları bilimsel alt temelli değerlendirmeli diyerek “Bilim olmazsa olmaz. Bilim de tek başına olmaz, kamu ile işbirliği ve müteşebbislerle birlikte çalışmalar yapılacak. Tecrübelerimiz var, bu tecrübelerimizi Sakarya’da harmanlayarak başarıya ulaşacağız inşallah. Ortak akılı önemsiyorum ve en büyük katkıyı da halkımızdan bekliyorum. Hep birlikte yöneteceğiz. Icbari değil, icabçı idareci olacağız. Üniversitelerimizin sayısının daha da artması için çalışacağız. Amaç nitelikli insan yetiştirmek çünkü nitelikli insan demek, güçlü toplum demektir. Güçlü toplum ise güçlü devleti doğurur” dedi.

Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi Ziyareti

Son olarak ise Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesine ziyarette bulunan Başkan adayı Yüce ve beraberindekileri, gazete imtiyaz sahibi Mustafa Sarı ve İsmail Erken karşıladılar. Çok samimi bir ortamda gerçekleşen hoş sohbet, karşılıklı görüş alış verişi ve temennilerin ardından, Sakarya’nın geleceği, projeler ve stratejik anlayış ve yine çalışma metodolojisi hakkında konuştular.

Tecrübe ve Bilgi İnsanı Hassaslaştırır

Burada stratejik eylem planı ile de ilgili bilgi veren Başkan adayı Yüce; “Stratejik eylem planımız muhakkak Kültürel, Sosyal ve Ekonomik sac ayaklardan oluşacak, bu uğurda da tüm projelerimizi geliştirirken Üniversite camiasından ve şehirlerarası işbirliğini tahsis edip, geliştirerek komşu kentlerimizin tecrübelerinden azami derecede yararlanacağız. Şunu bilmek lazım tecrübe ve bilgi insanı hassaslaştırır. Ancak bu bize daha kontrollü gitme hatayı aza indirme ve daha ileriye daha rahat bir şekilde bakabilme yetisini de kazandırır. Ben Sakarya’nın çocuğuyum, Sakarya ben de bir sevda, ben Sakaryalıyım ve Sakarya nehrinin kenarında büyüyen biri olarak nehrinin de Turizm, ekonomi ve ulaşım anlamında değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu konularla ilgili geliştireceğimiz projelerimizle Sakarya’mıza yeni bir Vizyon katacağımıza inanıyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi AK Parti Başkan adayı Ekrem Yüce basın ziyaretlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

11 Ara 2018 - 11:54 - Medya



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.