YSK Başkanından yeni açıklama

Türkiye Referandum’da mühürsüz zarflarla ilgili yapılan itiraza kilitlendi. Seçim akşamı açıklamada bulunan YSK başkanı, bugün bu konuda yeni bir açıklama yaptı.

Türkiye Referandum Seçimlerinde 1.3 Milyon oy pusulası zarfının mühürsüz kullanıldığı şoku ile sarsıldı.

Konuyla ilgili akşam geç saatlerde açıklama yapan YSK Başkanı Sadi Güven, bugün tartışmaların sürmesi üzerine yeni bir açıklamada bulundu.

YSK Başkanı Sadi Güven yeni yaptığı açıklamada;

"Oy pusuluları sahte değil, şüphe yok. Bu karara farklı bir anlam yüklemek doğru değildir." dedi.A+A-YSK Başkanı Sadi Güven, mühürsüz oy pusulaları tartışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada "Geçersiz olduğu ileri sürülen oy pusulaları ve zarfları YSK tarafından üretilen, sahte olmayan zarflardır" dedi.İşte Güven'in konuşmasının satır başları:- Sahte olan oy pusulası geçerli değildir.- Bu karara farklı bir anlam yüklemek doğru değildir.- Oy pusulaları sahte değil, şüphe yok.- Bu karara farklı bir anlam yüklemek doğru değil” dedi.

17 Nis 2017 - 10:46 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.