Yönetime talip olduğunu açıklıyor…

Sakaryaspor’ da İbrahim nalbant, Osman Himmet Babaoğlu, Yılmaz Güney’in ardından İsmail Gürses adaylığını açıklamıştı. Ama şimdi gözler O’nun üzerinde…

Sakaryaspor zorlu bir sezonu geride bırakırken, güçlü bir yönetim anlayışı ile kongre hazırlıklarına başlandı.

Başlarda aday bulunmaz iken, şimdilerde aday adayları peş peşe talip olduklarını açıklamaya başladılar bile.

Ancak her aday Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin desteğini arkasında görmek istiyor. Aday adaylığını açıklayanların birçoğu da bu desteği sağladığını iddia etmesine rağmen ortada net bir açıklama yok.

Selahattin Aydın’da açıklayacak

Uzun yıllardan buyana Sakaryaspor’a Başkanlık yapan Selahattin Aydın ise bugüne kadar kongrede aday olup olmayacağı ile ilgili açıklamada bulunmayanlardan.

Ancak 21 Mayıs Cumartesi Selahattin Aydın’ın adaylığını açıklayabileceği konuşuluyor. Sakaryaspor’a yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre Aydın gerekli görüşmeleri yaparak, yeni bir yüz ve yönetim anlayışı ile başkanlığa aday olmasının beklendiği ifade edildi.

Büyükşehir desteği önemli

Öte yandan Aydın’ın Büyükşehir kanadının desteğini aldığını, bu nedenle 21 mayıs Cumartesi günü adaylığını açıklamasının beklendiği dile getirildi.

Aydın’ın adaylık açıklaması ile yeni stratejisi ve yeni yönetim anlayışı ile kamuoyu karşısına çıkmaya hazırlandığı gelen bilgiler arasında

20 May 2016 - 10:56 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.