Yolcuları Aktarmalı Taşıyorlar

Yüksek Hızlı Tren hattına vincin devrilmesi sonucu İstanbul’dan Ankara’ya gitmek isteyen yolcular Sakarya’ya, Sakarya’da bekleyen yolcular da İstanbul’a aktarmalı taşınmaya devam ediyor.

Kocaeli Körfez’de 200 tonluk liman vincinin şiddetli rüzgarın etkisine dayanamayarak Yüksek Hızlı Tren hattına devrilmesi sonucu Arifiye ve Pendik duraklarında bekleyen yolcular için otobüs tahsis edilmişti. Dün akşam saatlerinden bu yana Pendik’te bekleyenler Arifiye’ye, Arifiye’de bekleyenler ise Pendik’e aktarmalı olarak taşınmaya devam ediyor. İstanbul’dan otobüsle gelen yolcular, Arifiye Tren Garı'ndaki YHT ile Ankara’ya hareket etti.

08 Ağu 2014 - 11:03 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.