YÖÇEYDER Serdivan'dan Ramazan Mesajı

YÖÇEYDER Serdivan Şube Başkanı Yaşar Akdağ, Mübarek Ramazan Ayının gelişi vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Akdağ mesajında; "Evveli Rahmet, ortası mağfiret ve sonu da Cehennemden azad olarak nitelendirilen kutlu ve mübarek Ramazan ayı, Orucun farz kılındığı ve Kur'an'ı Kerim'in indirilmeye başlandığı aydır. Her Müslümanın heyecanla beklediği 11 ayın sultanı ile hamd olsun ki bu yıl da buluşuyoruz. Bu müstesna iklim, salih amellerin işlendiği ve insanların günahlarından arındığı on bir ayın sultanı Ramazan-ı şeriftir.

YÖÇEYDER Serdivan olarak, iftarları yetim çocuklarımızın evlerinde yapmayı planladık. Onları hiçbir zaman yalnız bırakmak istemiyoruz, iftarlarımızı birlikte açacağız inşallah. Bu vesile ile mübarek üç ayların sonuncusu olan ve müminler için ilahi rahmet, bereket ve mağfiret iklimi sayılan mübarek Razaman-ı Şerifimiz hayırlar getirmesini Yüce mevlamızdan niyaz ederim.

18 Haz 2015 - 10:54 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.