Yılmazer’den ekonomik çağrı

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması çağrısına destek verilmesi gerektiğini söyledi.

Yapılan bu çağrıyla yastık altındaki 2 bin 200 ton altınının milli ekonomiye kazandırılacağını belirten Yılmazer, “Yastık altında duran altının kimseye faydası yok. Fakat 2 bin 200 ton altının milli ekonomiye katkısının fazla olacağı inancıyla, halkımızın bu konuda daha hassas davranması gerektiğine inanıyorum. Bu çağrıya cevap verilmesi neticesinde, ekonomiye yeni kaynak yaratılacaktır. Yastık altında bekleyen altınların; kaybolma, çalınma, hırsızlık riskinden korumak, yüzde yüz devlet garantisinde saklanması için Ziraat Bankası şubelerine gidelim. Bankaya verilen altınlar değerinde alırken, hiçbir masraf ve komisyon almıyor. Altın tahvili ve altında dayalı kira sertifikası uygulamasını çok önemli, bu vesileyle vatandaşlarımızı ülkenin gelişmesine katkı sağlamasına davet ediyorum” dedi.

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, bu modelle yatırıma ve üretime dönüşmeyen yastık altı ziynet eşyaların ekonomiye kazandırılmasına imkân sağlanacağı, ülkenin büyümesi ve gelişmesi için herkesi katkı sağlamaya davet etti.

25 Eki 2017 - 11:57 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.