Yılmazer’den Atalay’a destek

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay’ın açıklamalarına ilişkin, yapılan çirkin davranışları kınayıcı yazılı açıklamada bulundu.

Yapılan yazılı açıklamada, birkaç gündür bazı ulusal medyada organlarının Türk-İş Genel Başkanı, Sakarya'nın iftiharı Ergün Atalay’a yönelik yapılan yersiz eleştirileri olduğunu belirten, Başkan Yılmazer;

Altına çamur sıçratırsınız yine değer kaybetmez

“Sakarya’nın yetiştirmiş olduğu ender şahsiyetlerden biri olan Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay; vatanını, milletini ve bayrağını seven biri olarak bugün karşı karşıya kaldığı bu durumu asla hak etmemiştir. Her zaman değerli büyüğümüz Sayın; Atalay’ın yanında olduğumuzu belirtiyor ve kendisine yönelik yapılan yayınları şiddetle kınıyoruz. Altına çamur sıçratırsınız yine değer kaybetmez. Altın altındır. Çünkü altın çamur tutmaz” ifadelerini kullandı.

13 Ara 2018 - 08:55 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.