Yılmazer, şampiyonları ağırladı

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, çeşitli müsabakalarda şampiyon olan Sapanca Belediyesi Ring Sporları Merkezi sporcularını makamında ağırladı.

26-29 Nisan 2018 Muğla ilinde düzenlenen Türkiye Kick Boks şampiyonasında, Nazmiye Ömer Sözer okulu öğrencisi Zeynep Ece Bostancı katıldığı müsabakada 40 kiloda Türkiye şampiyonu oldu. Afra Adıyaman ise; 48 kiloda Lowkick ve 50 kiloda hight contact branşlarında, Afra ve Zeynep Ece’ nin antrenörü, Milli Takım Antrenörü Serkan Yılmazer 3. Uluslararası Türkiye Kick Boks turnuvasında, Light Contact ve Point Fighting branşlarında 74 kiloda şampiyon oldu.

Başkan Yılmazer “ Başarı ve şampiyonluğunuzu tebrik ediyorum. Spor ve sporcunun her zaman yanındayız. İlçemizin yetiştirmiş olduğu gençlerimizin böyle başarılara imza atmalarından bizlerde gurur duyuyoruz. Sizin gibi gençlerimizi yetiştiren, sporu sevdiren antrenörlerimize de teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.”

Serkan Yılmazer’ den Teşekkür

Milli Takım Antrenörü Serkan Yılmazer “ Sapanca Belediyesi Ring Sporları Merkezi sayesinde gençlerimiz spor aktivitelerinde bulunuyor. Zeynep Ece ve Afra gibi gençlerimiz spor merkezinde eğitim görüyor. Genç nesil için yapılan hizmetten dolayı teşekkür ediyorum.”

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, sporculara çeşitli hediyeler verdikten sonra birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

07 Haz 2018 - 14:35 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.