Yılmaz, bugün ebediyete uğurlanıyor

İntihar ederek yaşamına son veren siyasetçi , Mali Müşavir Mahmut Yılmaz’ın cenazesi bugün Mithatpaşa İstasyon Camii’nde kılınacak.

İntihar etmesi sonucu yaşamına son veren Sakarya kamuoyunun yakından tanıdığı sevdiği Mahmut Yılmaz’ın cenazesi bugün kılınacak.

Sakarya’da birçok siyasi parti’de görev yapan ve herkesin sevdiği Mahmut Yılmaz’ın beklenmeyen bir şekilde ölümü siyaset ve iş dünyasında şokla karşılandı.

Aktif siyasetçiydi

Refah - Saadet Partisi Gençlik Teşkilatı Başkanlıkları ve yönetim kurulu üyelikleri, HAS Parti Adapazarı İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunan, mali müşavir ve muhasebeci, Serdivan Belediyesi AK Parti Meclis üyesi Mahmut Yılmaz aktif bir siyasetçiydi.

Cenazesi Mithatpaşa’da

Geyve ilçesi Mahmudiye Mahallesi’nde kayınpederine ait evde intihar ederek yaşamına son veren Mahmut Yılmaz’ın cenazesi ise bugün öğle namazında.

Adapazarı Mithatpaşa Mahallesi İstasyon Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenazenin ardından Yılmaz ebediyete uğurlanacak.

Allah’tan Mahmut Yılmaz’a Rahmet, kederli ailesi ve meslektaşlarına sabırlar diliyoruz.

18 Oca 2018 - 10:15 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.