‘Yılın Şefkat Babası’ seçildi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kanser-Der ile bir araya geldi.

SASKİ Genel Müdürlük’te gerçekleşen görüşmede Kanser-Der Başkanı Nihal Akar, kanser tedavisi gören üyeler ve aileleri yer aldı. Kanser-Der Başkan Toçoğlu’na ‘Yılın Şefkat Babası’ ödülünü takdim etti.

Kanser-Der Başkanı Nihal Akar, “Sakarya’da birçok kanser hastasına yardımda bulunan Kanser-Der’i Büyükşehir Belediye Başkanımız tarafından derneğimize tahsis ettiği yeni yerine taşıdık. Üyelerimizle Başkanımıza teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik. Birçok etkinliğimizi sorunsuzca binamızda gerçekleştirebiliyoruz. Derneğimiz adına Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyor üyelerimizle kararlaştırdığımız ‘Yılın Şefkat Babası’ ödülünü kendisine vermekten mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Desteklerimiz devam edecek

Başkan Toçoğlu, “Kanser- Der, Sakarya’da tedavi gören kanser hastalarına her türlü desteği sunan ve projelerini yakından tebrik ettiğimiz ve desteklediğimiz bir derneğimiz. Dünya, imtihan dünyası. Bugün sağlıklı olabiliriz fakat yarın hasta olmayacağımızın garantisi yok. Büyükşehir Belediyesi olarak Karaman Mavi İş Merkezi’nin bir bölümünü Kanser- Der’e tahsis ettik. Umuyorum ki orada kanser hastaları ve aileleri daha kaliteli zaman geçirebilecekler. Bu anlamlı ödül için Kanser-Der’e teşekkür ediyorum. İnşallah derneğimize olan desteklerimiz devam edecek” dedi.

28 Mar 2018 - 16:49 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.