Yetim: Oturmaya değil, çalışmaya geliyoruz

Adapazarı Kahveciler Odası Başkan Adayı Efem Yetim, "Biz koltuğa oturmaya değil, çalışmaya geliyoruz. Çünkü bireylerin sevdalısı değiliz" dedi.

28 Ocak'ta gerçekleşecek olan seçim için çalışmalarına haz veren Adapazarı Kahveciler Odası Başkan Adayı Efem Yetim; "Biz koltuğa oturmaya değil, çalışmaya geliyoruz. Çünkü bizler bireylerin sevdalısı değiliz. Göreve geldiğimizdeher zaman kahveci ve çay ocağı esnafımızın yanında olacağız" dedi.

"Sorunların çözümü ve her platformda sesi olacağız"

Kahveciler ve Çay ocaklarından yönetimimizle birlikte gezerken istişareler yaptıklarını ifade eden Adapazarı Kahveciler Odası Başkan Adayı Efem Yetim; "Odamızda çok boşluk ve çok eksikler olduğunu biliyor ve ziyaret ettiğimiz meslektaşlarımızdan da duyuyoruz. Aday olduğum kahveciler odasında birlikte çalışacağımız yönetimimizle birlikte kahveciler ve çay ocaklarına ilacı olacağız. Biz bir yerlere oturmaya değil, çalışmaya geleceğiz. Biz her zaman üyelerimizin her doğrusunda olacağız.

Göreve geldiğimiz ilk dakikadan itibaren, her zaman kahveci ve çay ocağı esnafı meslektaşlarımızın yanında olacağız. Geçmişte olan yanlışları ilgisizlikleri meslektaşımızın tekrar yaşaması için değil, onları ortadan kaldırmak için yola çıktık.

40 yıldır kahveci ve çay ocaklarına duyarsız davranıldı. Meslektaşlarımız bunun farkında, onların sorunlarının çözümü ve her platformda sesi olacağız. Projelerimizi gerçekleştirmek için 28 Ocak'ta onların desteğine ihtiyacımız var" diye konuştu.

15 Oca 2018 - 14:21 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.