Yeşilyurt'ta temel atma töreni

Hendek Belediyesi'nin Yeşilyurt Mahallesi'nde yapımına başladığı Yeşilyurt Ticaret Merkezi'nin temeli atıldı. Temel atma töreninde Afrin'de savaşan ordumuz için dua edildi.

Temel atma törenine Hendek Kaymakamı Orhan Burhan, Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şenay Sakal, AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, MHP İlçe Bşakanı Turgut Babaoğlu, STK temsilcileri, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

21 mahalleye hitap edecek

Temel atma töreninde bir konuşma yapan Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Yeşilyurt Ticaret Merkezi'nin hayırlı olmasını dileyerek, "3 bin metre kare kapalı alandan oluşacak merkezde Pazar yeri (850 m2), 12 adet dükkan, 2 adet sağlık ocağı, 1 adet market, spor salonu ve 255 kişilik tribün yer alıyor. İş bitime süremiz 270 gün ancak biz burayı Haziran ayı sonunda tamamlamayı hedefliyoruz. Her ne Yeşilyurt Ticaret Merkezi olarak söylense de burada yapılacak tesis 21 mahalleye hitap ediyor. 2014 seçim beyannamemiz de söz verdiğimiz tesisimiz bölgemize hayırlı olsun. Yeşilyurt'a verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğu içerisindeyiz."dedi.

"Hem savaşıyoruz hem yatırımlara devam ediyoruz"

Hendek Kaymakamı Orhan Burhan'da "Çok amaçlı ticaret merkezimizim temelini birlikte atacağız, inşallah açılışını da birlikte yapmak nasip olur. Biliyorsunuz ülkemiz şu anda sancılı bir süreçten geçiyor. Güney sınırımızda terör örgütlerinin yuvalanmalarına karşı kahraman ordumuz tarafından bir mücadele veriliyor. Ülkemiz dört taraftan çeşitli terör örgütleri ve çeşitli mihraklar tarafından sıkıştırılırken ülkemiz bir yandan bunlarla mücadele ediyor bir yandan da devlet olmanın gereğini yaparak yatırımlarına ve hizmetlerine hiç ara vermeden devam ediyor.

Büyük millet olmanın büyük devlet olmanın temeli de budur. Ben bu vesile ile şehit olan tüm vatan evlatlarına Allah'tan rahmet diliyorum, yaralanan gazilerimize acil şifalar diliyorum. Yapılan yatırımın başta Yeşilyurt, Hendek, Sakarya olmak üzere tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. "dedi.

Hendek Müftüsü Abdurrahman Şahin'in dua etmesinin ardından protokol hayırlı olsun dilekleriyle butona bastı.

16 Şub 2018 - 17:04 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.