Yeşilay'dan tematik turnuvalara tam destek

Yeşilay Sakarya Şubesi Teknoloji Bağımlılığına sahada mücadeleye devam ediyor.

Yeşilay Sakarya Şubesi KYK Sabahattin Zaim Yurdu'nda Sağlıklı Yaşam için Masa Tenisi turnuvası ile gençleri spora teşvik ederek, Teknoloji Bağımlılığına yol açan online oyunlar yerine daha faydalı olan oyunları tercih etmeleri sağlanmaktadır.

Teknolojinin kullanılmasının gerekliliği dönemimizde bilinmekle birlikte aynı zamanda ölçüsüz kullanıldığında insan hayatı üzerinde birçok olumsuz etkiye sebep olduğu görülmektedir. Yerinde ve yeterince, bağımlı hale gelmeden teknolojiden faydalanmak ve gençlerin sosyal hayatın içinden koparılmamasına adına faaliyet yürüten Yeşilay Sakarya Şubesi;Tematik turnuvalara teşvik ederek, bağımlılıkla mücadeleye devam etmektedir.

Birbirleriyle sanal alemin dışında yüz yüze etkileşime giren ve eğlenceli şekilde yarışarak kazanan gençlere ödülleri, törenle kendilerine takdim edildi.

26 Ara 2017 - 09:23 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.