Yeşilay'dan Olağan Genel Kurul

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Sakarya Şubesi, 14 Ocak Pazar günü saat 16.30'da 2. Olağan Genel Kurul Toplantısını, Yönetim Kurulu üyeleri, dernek üyeleri ve gönüllülerin geniş katılımı ile Yeşilay Sakarya Şube Konferans salonunda gerçekleştirmiştir.

Yeşilay Sakarya Şubesi, yeni Yönetim ve Denetim Kurullarını oluşturarak ilan etmiş olup toplantıda Denetleme Raporu ile Yıllık Faaliyet Raporları okunmuştur. Yeşilay Sakarya Şubesi, Türkiye'deki diğer şubeler nazarında yoğun tempo çalışmaları, kültür-sanat ve sportif aktiviteleri, ziyaretleri ile aktif bir performans göstererek dikkat çekmiştir. Sakarya Şubesi yeni yönetiminde geniş yelpazede kişilere yer verilmiştir. Güçlü ve dinamik bir kadroyla yoluna devam edecektir. Yönetimi ile Yeşilay Sakarya Şubesi bağımlılıklarla mücadelede, insan sağlığı ve onurunun korunmasında daha kararlı ve azimli olacağını bildirmiştir.

Yönetim Kurulu Üyeleri

Şube Başkanlığına;

1. Fatih KICIR

Yönetim Kurulu Üyeliklerine;

2. Mustafa GÖNAN

3. Yıldıray YILMAZ

4. Arzu ÇAKIR

5. Gökay KÖKSAL

6. Davut KİRACIOĞLU

7. Ayhan AK

8. Yavuz MEŞE

9. Recep YILDIZ

10. Halime AYKILIÇ

Denetim Kurulu Üyeliklerine;

1. Cemal UZUNOĞLU

2. Paşa ODABAŞ

3. İsmail GÜNDOĞDU

4. Seda MERİÇ

5. Cüneyt KAHYAOĞLU

6. Cemal ÜNLÜ

Genel Merkez Genel Kurulu Üyeliklerine;

1. Fatih KICIR

2. Mustafa GÖNAN

3. Cemal UZUNOĞLU

4. Seda MERİÇ

16 Oca 2018 - 11:02 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.