Yeşilay Sakarya'dan kamp daveti

Yeşilay Sakarya Şubesi Üniversite Komisyonu tarafından düzenlenecek olan kampta, üniversite öğrencilerini “Hey Genç Yeşilaycı Kampa Hazır Mısın?” çağrısıyla, bağımlılıklarla mücadeleye davet ediyor.

Tabiatın tam ortasında Bungalov evlerde kalacak gençlerin; survivor parkuru, gece kamp ateşi, paintball, okçuluk, voleybol ve futbol gibi çeşitli spor etkinlikleriyle gelişimine destek veriliyor.

Kocaeli Aytepe Diriliş Kampı’nda gerçekleştirilecek olan organizasyon; kendini geliştirmek, daha fazla bilgiye sahip olmak, dijital çağa esir olmamak ve aynı zamanda çeşitli eğlence dolu aktivitelerle stres atmak isteyen gençlerin kontenjan dolmadan 25 Şubat 2018 son başvuru tarihine kadar başvuru yapmaları hedefleniyor.

Yaratıcı düşünme, grup çalışması yapma, yetenekleri güçlendirme konularında verilen destekler, bağımlılıklardan uzak ve doğa ile iç içe deneyimleri yakından görmeleri amaçlanıyor.

16 Şub 2018 - 16:36 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.