Yenilikleri takip eden dinamik bir kurum

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından kurum personellerini mesleki yönden daha donanımlı hale getirmek için düzenlenen eğitimler sürüyor.

Bu kapsamda Mesleki Yeterlilik Kurumu’nca belge zorunluluğu getirilen meslekler arasında yer alan plastik kaynakçılığı alanında çalışan 36 personele yönelik teorik ve uygulamalı sınavlar düzenlediklerini söyleyen İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Zeki Koç, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi Uygulamalı Gaz ve Enerji Teknolojileri Araştırma Mühendislik Sanayi (UGETAM) tarafından yapılan sınavlarda başarılı olan personellerimize mesleki yeterlilik belgeleri verildi.

Vatandaşlarımıza her anlamda daha nitelikli hizmet sunmak için yenilikleri takip etmek, kendimizi geliştirmek durumundayız. Bunu sağlamanın öncelikli yolu eğitimden geçiyor. Bu noktada yaptığımız eğitim planlamalarımız ise kurumumuzu yenilikler doğrultusunda konum alabilen dinamik bir duruma getiriyor” diye konuştu.

18 Eyl 2018 - 16:21 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.