Yeniköy Mahallesi’nde açık havada iftar

Mahalle sakinleri, ramazan ayının her günü bir aileyi evlerine davet etmek yerine, köy meydanında tüm köy halkına iftar vermeyi tercih etti.

Bu geleneği ilk defa yaptıklarını anlatan Mahalle Muhtarı Mustafa Çiğdem Bu yıl ilk kez ramazan ayının ilk haftasında köy halkı ile beraber iftar sofraları kurduk. Böylece topluca iftar yapmış oluyoruz. Bu daha güzel oluyor. Bu şekilde yapmadığımız zamanlar, herkes birbirine iftara gitmekten kendi evinde iftar yapamıyordu. Biz her ramazanda bir sefer topluca iftar vererek diğer günlerde evimizde rahat rahat iftar yapıyoruz" dedi

Muhtar Çiğdem iftar sofralarının mahalle sakinlerinin katılarıyla kurulduğunu söyledi.

21 May 2018 - 11:33 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.