Yeni yağmursuyu hatları ihale'de

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Sezar Ercan, şehrin muhtelif sokaklarında gerçekleştirilecek yağmursuyu çalışmaları için ihaleye çıkılacağını açıkladı.

Ercan, “Sakarya’da modern şehirciliğe en uygun şekilde yağmursuyu hatları inşa etmek için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Bu kapsamda Adapazarı ve Serdivan’ın muhtelif kesimlerinde inşa edeceğimiz yağmursuyu hatları için 27 Şubat Salı günü saat 11.00’da ihaleye çıkıyoruz. İhale SASKİ Genel Müdürlüğü binasında gerçekleştirilecek” diye konuştu.

Yatırımlar devam edecek

Son dönemlerde özellikle Serdivan ve Erenler’de ciddi yağmursuyu yatırımları yaptıklarını vurgulayan Ercan, “Bunların yanı sıra diğer ilçelerimizde de yağmursuyu çalışmalarını hayata geçirdik. Şehrimizde yağışlı havalarda yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırmak için yatırımlarımıza devam ediyoruz.

Adapazarı’nın Tepekum, Kurtuluş, Semerciler ve Şeker Mahalleleri ile Serdivan’ın Arabacıalanı ve İstiklâl Mahallelerinde toplam uzunluğu 8 kilometreye ulaşacak kısmi yağmursuyu yatırımları gerçekleştireceğiz. İlgili ilçe belediyelerinin yapacağı düzenleme çalışmalarına paralel olarak gerçekleştirilecek bu yatırımımız ile söz konusu bölgelerde yaşanan yağmursuyu problemlerini çözüme kavuşturmuş olacağız. Şehrimizi yağmursuyu ağları ile donatmak için projeler üretmeye ve bu projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

16 Şub 2018 - 12:37 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.