Yeni üyeler için bir araya geldiler

Sakarya Memur Sen İl temsilciliği ‘1 Milyon üye’ sloganı kapsamında Sakarya Buluşmasını Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi

Memur Sen Genel Merkezi’nin Ankara’da gerçekleştirdiği ve Cumhurbaşkanı’nın da katıldığı ‘Öncü Medeniyet Güçlü Sendika Büyük Türkiye Hedef 1 Milyon Üye’ sloganlı buluşmasının ardından Sakarya buluşması da gerçekleşti.

Sakarya Adapazarı Belediyesi’ne ait Orhan Gazi Kültür Merkezi’nde yapılan buluşmaya çok sayıda sendika üyesi ve siyasiler katıldılar.

Memur Sen Sakarya İl temsilcisi Ahmet Öksüzali ve Yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Ak Parti Sakarya Milletvekili Adayı Şaban Dişli’de katıldı. Dişli katıldığı programda bir de konuşma yaptı.

28 Eki 2015 - 09:57 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.