Yeni rakip: Anadolu Efes

Sakarya Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü Başkanı Akgün Altuğ, Banvit karşısında alınan 81-76’lık galibiyetin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Ligdeki galibiyet sayısını 5’e çıkardıklarını ifade eden Altuğ, Basketbol Süper Ligi’nde iyi bir grafik ortaya koyduklarını ve 7.’ci sırada yer aldıklarını söyledi. Akgün Altuğ, ligin ilk yarısının sonuna kalan 6 maçı da iyi bir şekilde tamamlayıp, puan tablosunun üst sıralarına yükselmek istediklerini belirtti.

Değerli galibiyet

Akgün Altuğ, “Beşiktaş ve DAÇKA maçlarının ardından bir seri başlatmak istiyorduk. Çalışmalarımızı da bu doğrultuda sürdürdük. İBB deplasmanında aldığımız galibiyetin ardından Banvit’i de güzel bir oyunla geçtik. Bu ligin güçlü camialarından, ülkemizi Avrupa’da temsil eden bir takıma karşı galibiyet elde etmek bizim için çok değerli. Teknik ekibimizi ve sporcularımızı kutluyorum. İnşallah galibiyet serimizi önümüzdeki maçlarda da sürdürmek istiyoruz. Destek olan tüm taraftalarımıza teşekkür ediyorum. Anadolu Efes karşısında takımımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

Muhteşem savunma

Ligin en az sayı yiyen ikinci takımı olduklarını sözlerine ekleyen Akgün Altuğ, “Süper Lig, Avrupa’nın en iyi liglerinden biri. Kulüplerin bünyesinde kariyeri çok parlak oyuncular bulunuyor. Biz de genç ve savaşçı bir takımla mücadele ediyoruz. Sahada ortaya koyduğumuz mücadele istatistiklerimize de yansıyor. Ligin en az sayı yiyen ikinci takımıyız. Savunmada ortaya koyduğumuz direnç hücumda bulduğumuz sayılarla birleşince galip geliyoruz. Ligin devre arasına 6 maç kaldı. İnşallah kalan maçlarımızı da en iyi şekilde tamamlayacağız” dedi.

04 Ara 2017 - 12:13 - Spor



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.