Yeni Kaymakam'a onur yemeği...

Arifiye Protokolü, Arifiye Kaymakamı Muhsin Çatmadım onuruna verilen öğle yemeğinde buluştu.

Başkan İsmail Karakulluçu yaptığı açıklamada;" Değerli çalışma arkadaşlarım. Bu gün Sayın Kaymakamımız Muhsin Çatmadım onuruna verilen tanışma yemeğinde bir araya geldik. Arifiye'mizde ilçemizin gelişmesi ve güzelleşmesi için çalışan, vatandaşımıza hizmet eden tüm birim yöneticisi arkadaşlarımız ve değerli muhtarlarımızla bir arada bulunuyoruz. Göreve geldiğimiz 2009 yılından bu yana hep birlikte uyum içerisinde, Arifiye'mizi geliştirmek ve vatandaşımıza daha yaşanabilir bir Arifiye oluşturmak için çalıştık. Bu çalışmalarımız da da büyük bir gelişme kaydettik. İnanıyorum ki, bundan sonra da Sayın Kaymakamımızın koordinatörlüğünde, bu çalışmalarımız devam edecektir. Huzurlarınızda Sayın Kaymakamımıza ilçemize hoş geldiniz diyor, sözü daha fazla uzatmadan kendisine bırakıyorum." dedi.

Arifiye Kaymakamı Muhsin Çatmadım da yaptığı açıklamada;"Arifiye'ye ilk atamam çıktığında eşten dosttan bilgi aldım. Arifiye Öğretmen Lisesi ile, Arifiye Tren Garıyla, Ulusal ve Uluslar arası ölçekte üretim yapan fabrikalarıyla, bir çok kişi tarafından tanınan, bilinen bir ilçe olduğunu gördüm. Ancak, göreve başladıktan sonra gördüm ki, tüm bu değerlerinin yanında, Bütün Kamum kurum ve kuruluşlarının uyum içerisinde saat gibi çalıştığı bir yer. Bu sayede de hızla gelişen ve Sakarya'nın yıldızı olmaya aday bir yer. Evet, Arifiye'miz sahip olduğu jeopolitik konumu, İlimizin sanayi merkezi olması, İlimizin dışarıya açılan kapısı konumunda olması, 10 Bin öğrencinin öğrenim göreceği Eğitim Kampüsü ile yakın zamanda İlimizin Eğitim Merkezi haline de gelecek olmasının yanında, Sapanca Gölü, İl Ormanı gibi doğal güzellikleri ile büyük bir potansiyele sahip bir ilçe. Bu bakımdan, sizlerle birlikte bize düşen; uyum içerisinde çalışarak vatandaşımızın istek ve taleplerine göre kaynaklarımızı yönlendirmek, ilçemizi daha da geliştirmek. Hepinizin bildiği gibi içinde bulunduğumuz hafta Engelliler Haftası. Ülke nüfusumuzun %12'si, doğuştan veya çeşitli kaza ve hastalıklar neticesinde sonradan engelli olan bireylerimizden oluşuyor. Bu hafta vesilesi ile biz de engelli vatandaşlarımızı ziyaret ederek, onların istek ve şikayetlerini dinleme fırsatı bulduk. Sizlerden ricam, hepinizin günlük iş ve işlemlerinizi yürütürken, etrafınızda bulunan engelli bireylere dikkat edip, ihtiyaçlarını tespit ederek, imkanlarınız ölçüsünde derhal bu ihtiyaçları gidermeniz. Bu konuda Sayın muhtarlarımıza ve kurum ve kuruluşlarımızın alanda görev yapan operasyonel birimlerine daha çok görev düşüyor. Çünkü, biz de insanız. Ne oldum değil ne olacağım? Diyecek, onlarla empati kuracağız. Kendimizi onların yerine koyarak, dertlerine derman olmaya çalışacağız. Ben de bu vesile ile tanışma yemeğimize teşrif ederek, bizleri onurlandırdığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, görevlerinizde başarılar diliyorum." dedi.

03 Ara 2015 - 15:01 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.