Yemek istediği yılan boğazına takıldı

Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde, ölü bir yılanı yemeye çalışan yavru leylek, yılanın boğazında kalması üzerine ölüm tehlikesi atlattı. Ölmek üzere olan leyleği, duyarlı bir vatandaş kurtardı.

Turnalı Mahallesi'nde Süleyman Polat adlı mahalle sakini, çevredeki bir inşaatın içinde yavru bir leyleğin can çekiştiğini fark etti.

Hemen leyleğin yanına giden Polat, yutmaya çalıştığı ölü yılanın, leyleğin boğazında kaldığını gördü. Pense yardımıyla yavru leyleğin boğazından yılanı çıkartan Polat , leyleği ilçede bulunan bir veteriner kliniğine götürdü.

Klinikte tedavisi yapılın yavru leylek tekrar kendine gelirken , leyleğin tedavisinin ardından mahalle camisinin kubbesinde bulunan yuvasına bırakıldığı öğrenildi.

İHA

14 Haz 2018 - 19:54 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.