Yazarımızın Kitabı "Aşk Çölü" En Çok okunanlar listesinde

Yazarımız Bahadır Yenişehirlioğlu, son romanı Aşk Çölü ile Timaş yayın grubunun yayınladığı çok okunanlar listesinde 2. sıraya yerleşti.

Kendisine mikrofon uzattığımız Yenişehirlioğlu; “Aşk Çölü’nün okurlar tarafından ilgi ile karşılanması mutluluk verici. Bir yazar olarak her kitapta daha iyiyi hedeflediğimiz bu süreçte Aşk Çölü’nün ulaştığı başarı şahsımı çok mutlu etti. Okurlar tarafından çok güzel geriye dönüşler alıyorum. İstanbul metrosunda Aşk Çölü’nün reklamlarını gördüğümde ben bile şaşırdım.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde TRT Haber kanalında yayınlanacak olan Kedili Kütüphane programının konuğu olmak benim için çok önemli. Bunun sebebi de okurlar tarafından “Dünün ve Bugünün Kadınını En İyi Seslendiren Yazar” tanımlaması. Dünya Kadınlar Gününde bu önemli kültür programının konuğu olmak gurur verici.

Bütün amacım edebiyat alanında kalıcı eserler vermek. Her zaman daha iyiye ulaşma çabasını sürdürmektir. Bu sebeple okuyucularıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

02 Mar 2015 - 12:09 - Medya



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.