Yazarımız Yenişehirlioğlu'na yoğun İlgi

Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen Konyaaltı Kitap Fuarı’na kitapseverlerin ilgisi yoğun oldu.

Yazıları ile okuyucuların gönlünde taht kuran Netgaste Yazarı Bahadır Yenişehirlioğlu fuardan fuara koşuşturuyor.

Konyaaltı Belediyesi’nin bu yıl 6’ncısını düzenlediği Konyaaltı Kitap Fuarı kitapseverlerle yazarları buluşturmaya devam ediyor. ‘Barış için okumak lazım’ sloganıyla Cam Piramit’te 133 yayın evi, 94 yazar ve sanatçının okuyucularıyla buluştuğu fuarda yazarımız Bahadır Yenişehirlioğlu'na okurların ilgisi büyüktü.

Kendisine mikrofon uzattığımız Bahadır Yenişehirlioğlu "Bu yıl 6. düzenlenen Konyaaltı kitap fuarının ana teması 'Barış için okumak lazım' son derece önemli. Benim fuara 2. katılışım böylesine büyük bir organizasyonda yer almak gurur verici. Okurların yoğun ilgisi beni bir hayli memnun etti. Her geçen gün edebiyata ve kitaplara okuyucunun yoğun ilgisinin artması yazar olarak beni ziyadesiyle memnun ediyor" dedi.

19 Eki 2015 - 13:51 - Medya



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.