Yaz aylarında da öğrencilerin yanında

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından çeşitli yaş gruplarından öğrencilere yönelik olarak düzenlenen Bilinçli Su Kullanımı Eğitimleri okulların kapalı olduğu yaz aylarında da devam ediyor.

Bu kapsamda Cumhurbaşkanlığı Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı Erenler Minik Dâhiler Eğitim Derneği’nde Kuran-ı Kerim ve dini eğitim dersi alan öğrencilere yönelik bir eğitim gerçekleştirdiklerini belirten SASKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Zeki Koç, “Suyun önemi, musluklara ulaştırılmasından atıksu olarak arıtılmasına kadar izlenen süreç, tasarruf bilinci ve hijyen gibi konularda öğrencilerimizi bilgilendirmeye yaz aylarında da devam ediyoruz.

Bu eğitimlerle canlı yaşamı için olmazsa olmaz olan suya yönelik bilinci şehrimizin her köşesine yaymayı amaçlıyoruz. Geride bıraktığımız eğitim öğretim yılında 59 okulda toplam 8 bin 339 öğrenciyle bir araya gelmiştik. Yaz aylarında da çeşitli kurslarda eğitim gören öğrencilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz. Suya ve doğaya yönelik bilincin öğrencilerimize, onlardan ailelerine ve topluma yayılması geleceğimiz için atacağımız en güzel adımlardan” diye konuştu.

İHA

25 Tem 2018 - 16:33 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.