Yavru baykuş kurtarıldı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri Serdivan ilçesine bağlı Kazımpaşa Mahallesi’nde evin bacasına sıkışan yavru baykuşu titiz bir çalışma sonucunda mahsur kaldığı yerden kurtardı.

Ev sahibi yavru baykuşun kurtarılması için İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan yardım istedi. Hızlı bir şekilde adrese ulaşan İtfaiye ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucunda yavru baykuşu kurtararak doğal yaşama kazandırdı.

Bacaya sıkışan yavru baykuş kurtarıldı

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İtfaiye Dairesi Başkanı Ayhan Orhan Arancı, “İtfaiye teşkilatı olarak 7/24 Sakarya’nın güven ve huzuru için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Afet durumlarının yanı sıra mahsur durumda kalan kedi, köpek, yılan, kuş gibi hayvanlar için de çalışmalar yürütüyoruz. Son olarak Kazımpaşa Mahallemizde yavru bir baykuşun bacaya sıkıştığı ihbarını aldık. Ekiplerimiz hemen bölgeye intikal ederek yavru baykuşu kurtardı. Biz İtfaiye teşkilatı olarak vatandaşlarımıza ve hayvan dostlarımıza yardımcı olabilmek için gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

17 Tem 2018 - 12:37 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.