Vurulan polisten sevindiren haber...

Hendek’te şizofren hastasının İstanbul’a götürülmesi için gittiği evde vurularak ağır yaralanarak hastaneye kaldırılıp tedavi altına alınan polis memurunun tedavisi sürüyor.

Sakarya ili Hendek İlçesi’nde akşam saatlerinde meydana gelen olayda bir polis memuru göğsünden aldığı kurşun yarası ile ağır yaralanmıştı.

İstanbul’a götürülecekti

Sağlık ekibi ve polisler akşam saatinde şizofren hastası H.G.’nin evine geldiler. H.G’yi İstanbul’a götürmek istediklerinde, Şizofren hastası H.G. tarafından, silahlı saldırısına maruz kalan Polis Memuru S.T. ağır yaralanmıştı.

Çıkan çatışma sonrasında ise H.G. olay yerinde vurularak öldürüldü. Olayın ardından ise göğsünden aldığı kurşunla ağır yaralanan polis memuru H.G. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polisin memurundan sevindiren haber

Hastanede doktorların müdahalesi ile hayati tehlikeyi atlatan polis memuru H.G. müşahede altına alındı.

Polis Memuru H.G.’nin sabaha kadar müşahede altında kalacağı ve hayati tehlikeyi atlattığını söyleyen hastane yetkilileri, durumunun iyiye gittiğini ifade ettiler.

İlgili haber için TAKLAYINIZ

02 Ara 2016 - 22:11 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.