Vurulan polisin durumu iyiye gidiyor

Hendek’te şizofren hastası olduğu ifade edilen H.G. tarafından evinin kapısında göğsünden vurularak ağır yaralanan Polis Memuru Soner Tiryaki yoğun bakımdan normal servise alındı.

Sakarya İli Hendek İlçesi birkaç gün önce şizofren hasta tarafından vurularak ağır yaralanan polis memurunun şoku ile sarsılmıştı.

İstanbul’a tedavi için götürülmek istendiği sırada, elinde silahla evinden çıkarak, karşısındaki Polis Memuru Soner Tiryaki’ye silahı doğrultarak ağır yaralanmasına neden olan Şizofren Hastası olduğu ifade edilen H.G. İsimli şahıs çıkan çatışmada olay yerinde öldürülmüştü.

Hemen hastaneye kaldırıldı

Olay sonrası kanlar içinde yere yığılan Polis Memuru Soner Tiryaki, olay yerinde bekleyen 112 ekipleri tarafından hemen hastaneye kaldırıldı.

Polis memuru hemen tedavi altına alındı. Yapılan ilk müdahalenin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’ne yatırılan Polis Memuru Soner Tiryaki durumunun iyiye gitmesi üzerine akşamüzeri servise alındı.

Yaralı polisin ilk ziyaretçisi onlardı

Yaralı Polis Memuru Soner Tiryaki’nin ilk ziyaretçileri ise 24. Dönem Ak Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci ve Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü oldu.

Polis Memuru Tiryaki SEAH Göğüs Cerrahisi Servisine kaldırıldıklarının ardından ilk ziyaretine gelen İnci ve Püsküllü, olayı bir de polis Memuru Tiryaki’den dinlediler.

İnci ve Püsküllü polis memuruna geçmiş olsun dileklerini ilettikten sonra hastaneden ayrıldılar. Soner Tiryaki'yi yoğun bakımda ziyaret edenlerin arasında Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli de yer alıyor.

Tedavisi sürecek

Öte yandan hastane yetkilileri yaralı Polis Memuru Soner Tiryaki’nin bir müddet daha tedavisine devam edileceğini. İyileşmesi durumunda da taburcu edileceğini dile getirdiler.

07 Ara 2016 - 00:07 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.