Vergi Dairesi Başkanı Çelik’ten ziyaret

Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Çelik, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi ziyaret etti.

Tüm kurumlarla irtibatlı çalışmaya gayret gösterdiklerini belirten Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Çelik, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’ye yaptığı ziyarette kurum olarak yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Dişli ise, “İlimizin daha da gelişmesi adına kurumlar arasındaki koordinasyonun sağlanması büyük önem taşıyor. Sakarya’nın tüm vergilerinin toplandığı kurumumuz olan Vergi Dairesi Başkanlığımızın bu konuda büyük ve bir o kadar da ağır sorumluluğu bulunuyor. Kendilerine yapmış oldukları çalışmalarda başarı diliyorum” dedi.

İHA

17 Eki 2018 - 14:00 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.