Veli Küçük, Ülgen Medya’da

Bir zamanların ünlü ismi Jitem Başkanı Veli Küçük Sakaryalı Metin Ülgen’in de yer aldığı Ülgen Medya’ya ziyarette bulundu.

Sakarya Rizeliler eski Dernek Başkanı, Emlakçı Metin Ülgen, yakınları ile kuruluşunda yer aldığı Ülgen Medya’ya hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ediyor.

İstanbul Beykoz’da büyük bir ofis kiralayan Ülgen Medya, sinema çekimleri için çalışmalarına başladı bile. Trabzon ve Sakarya’nın da yer alacağı sinema çekimleri ile ilgili hazırlıklar süre dursun, Ülgen Medya’ya tanıdık isimler hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyorlar.

Bir dönem Türkiye’ye damga vuran Jitem’in eski Başkanı Veli Küçük’ de Ülgen Medya’ya gelerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Sakaryalı Metin Ülgen yakında Sakarya’ya gelerek bazı temaslarda bulunacağını, İstanbul’a yolu düşen tüm dostları Ülgen Medya’ya beklediklerini ifade etti.

20 Şub 2017 - 00:56 - Magazin



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.