Ve Erenler'de Seçime Başlandı

AK Parti Erenler İlçe Başkanlığı için seçime geçildi.. Seçime AK Parti Bölge Koordinatörü Ahmet Baha Öğütken ve Milletvekili Şaban Dişli Katıldı.

AK Parti İlçe Başkanlığı seçimlerinde sona yaklaşılıyor. Bugün Sakarya İli Erenler İlçesi AKParti İlçe Başkanlığı seçimi yapılıyor.Erenler Kültür Sarayı'ndaki ilçe Başkanlığı'nda Genel Merkez Adayı mevcut aday, Resul Erdoğan Yılmaz , tek aday.Ak Parti İstanbul Milletvekili ve Bölge Koordinatörü Ahmet Baha Öğütken ve AKParti Milletvekili Şaban Dişli'nin katıldığı kongrede, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, Ak Parti Erenler Belediye Başkan Adaylarından Cihan Saraç, Ak Parti Erenler Kadın Kolları Başkanı Emine Soytürk ve çok sayıda partili hazır bulunuyor.Birazdan konuşmaların başlanacağı kongreye sakin bir ortamda başlandı. Belediye Başkanı Öztürk ve İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz'ın oldukça heyecanlı görüldüğü kongrede konuşmaların ardından seçime geçilecek.

14 Ara 2014 - 13:47 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.