“Vatandaş İstedi, Aynı Gün Değişti”

Karasu Plaj Caddesi üzerinde yer alan ve ağırlıklı olarak süpermarketler tarafından kullanılan hasarlı çöp konteyneri, vatandaşın isteği üzerine aynı gün değişti.

Plaj Caddesi üzeri, kanal mevkiinde yer alan süpermarketlerin yanında bulunan ve hasarlı durumda olan çöp konteyneri, bir süre vatandaşın şikâyet konusu oldu. Kırık durumdaki çöp konteyneri, mahalle sakinlerinin talebi üzerine aynı gün yenisi ile değiştirildi.

Süpermarket çalışanlarından Ahmet Öztürk; “Ağırlıklı olarak marketler tarafından kullanılan ve hasarlı olan konteyner, hem kötü bir görüntü oluşturuyordu hem de kullanılamıyordu. Karasu Belediyesi’nden konteynerin değiştirilmesi talebinde bulunduk. Saatler içerisinde, hasarlı konteyner yenisi ile değiştirildi. Başta Karasu Belediye Başkanımız olmak üzere, Temizlik İşleri Müdürlüğümüze ve personeline teşekkür ediyoruz” dedi.

Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ise; “Karasu halkının ve yazlıkçıların talepleri, yaz sezonu boyunca neredeyse 24 saat hizmet veren ekiplerimizce anında değerlendiriliyor. Öncelikli olarak ilçemiz genelinin temizliği için ekiplerimiz adeta seferber oldu.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’müz ve personelimiz, halkın şikâyetlerine gün içerisinde çözüm bulma konusunda büyük hassasiyet gösteriyor. Vatandaşlarımız şikâyet ve isteklerini Karasu Belediyesi’nde kurulan hizmet masamıza ve WhatsApp ihbar hattımız 0530 634 06 54’e bildirebilirler. Önceliğimiz, Halkımızın ve yazlıkçıların rahatı, huzurudur” ifadelerini kullandı.

17 Tem 2018 - 10:42 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.