Vali'den çat kapı ziyaretler

Kurumları tek tek ziyaret eden Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu çalışmaları yakından takip ettiğini belirtti.

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğü, Sosyal GüvenlikKurumu İl Müdürlüğü ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü ziyaret ederek yetkililerden brifing aldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ziyaretinde Wushu Milli Takım sporcuları tarafından karşılanan Vali Balkanlıoğlu, İl Müdürü Fatih Çelikel’den yürütülen hizmetler ve sportif faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Gerek ulusal gerekse uluslararası alanlarda ilimizdeki sporcuların büyük başarılar elde etmesi için gençlerimizin spora özendirilmesi gerektiğini ifade eden Vali Balkanlıoğlu, Müdür Çelikel ve teşkilat çalışanlarına başarılar diledi.

Daha sonra KYK İl Müdürlüğüne geçen Vali Balkanlıoğlu, burada İl Müdürü Arif Özsoy ile şube müdürleri tarafından karşılandı. Vali Balkanlıoğlu, KYK’nın üniversiteli gençlerimize yönelik çalışmalar yürütmesinin yanında sosyal faaliyetlerde de bulunmasının önemine değinirken, Müdür Özsoy da 2017 yılı içerisinde yapılanlar ile 2018 yılı hedefleri hakkında Sayın Valimize bilgiler verdi.

SGK İl Müdürü Erhan Çavuş’u da ziyaret ederek kurumun çalışmaları ve istihdam konularındabrifing alan Vali Balkanlıoğlu, yeniden yapılanma ve teknolojik gelişmeler ışığında daha modern bir sisteme geçen kurumun, geçmişe nazaran büyük oranda mesafeler aldığını ve vatandaşlarımızın tüm işlemlerinin çok kısa sürede yapıldığını söyledi.

Son olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne geçen Vali Balkanlıoğlu, İl Müdürü Mutlu Işıksu’dan çalışmalar ve yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler aldı.

Toplumun temel taşları olan aile, kadın, çocuk, engelli ve yaşlı vatandaşlarımız ile baş tacımız Şehit ailelileri ve Gazilerimize her alanda yardımcı olan kurumumuzun çok önemli ve hayırlı işler yaptığını da sözlerine ekledi.

Vali Balkanlıoğlu ayrıca, vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet verebilmek için kamu kurum ve kuruluşlarımızın çalışmalarını da yakından takip ettiğini ifade etti.

06 Ara 2017 - 20:02 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.