Vali Coş’a Teşekkür

Büro Memur Sen Sakarya Şube Başkanı Yunus Emre Yüzçeler, resmi daireler kampüsünde yer alan valilik mescidinin yenilenmesi sebebiyle Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ve Vali Yardımcısı Zeki Koçberber’e teşekkür etti.

Sakarya Valiliği Resmi Daireler Kampüsü içerisinde yer alan valilik mescidi, Vali Hüseyin Avni Coş ve Vali Yardımcısı Zeki Koçberber’in talimatlarıyla yenilendi.Mescidin yenilenmesinin valilik personeli açısından olumlu bir gelişme olduğunu ifade eden Büro Memur Sen Sakarya Şube Başkanı Yunus Emre Yüzçeler,apılması bizleri ve personel arkadaşlarımızı mutlu etti. Yapılan çalışmalarla mescidimiz o havasız halinden kurtuldu ve ferah bir mescit haline geldi. Sakarya Valimiz Sn. Hüseyin Avni Coş ve Vali Yardımcımız Sn. Zeki Koçberber’e yapılan yenileme çalışmasından dolayı Büro Memur Sen olarak teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

17 Şub 2017 - 14:41 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.