Vali Coş AGD'nin iftarına katıldı

Anadolu Gençlik Derneği Sakarya Şubesi geleneksel olarak düzenlediği iftarı 240 kişinin katılımıyla gerçekleştirdi.

Anadolu Gençlik Derneği Sakarya Şubesi'nin (AGD)İftar programına Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ve Saadet partisi il Başkanı Eyüp Yıldırım'ınyanı sıra çeşitli Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları da eşlik etti.

İftardan önce Vali Coş dernek üyelerine teşekkür konuşması gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Hasan Zenginise; “Es Selamu Aleykum kıymetli misafirler öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz iftarımız, her sene aynı sevgi ve muhabbetle devam eder inşallah. Anadolu gençlik derneği olarak tek bir hedefimiz, tek bir gayemiz var o da hakkı batıldan üstün tutmaktır. Küfrün diyar diyar dolaştığı uyuşturucunun ve zinanın lise seviyesinin de altına düştüğü, hoşgörü ve sevginin ikinci planda kaldığı, Allah’ın emir ve yasaklarının çiğnendiği, yok sayıldığı bir ortamda sessiz ve sakin kalıp aman bana bir şey olmasında kime ne olursa olsun diyenlere tüm insanlıktan sorumlu olduğunu anlatabilmek biz Müslümanların görevidir. Bir toplumu yok etmek ancak, geçlerine ahlaksızlığı ve küfrü dayatarak gerçekleştirilebilir, bizler gençlerimizi küfürden ve kafirden korumak, bulunduğu ortamda zulüm ve haksızlık varsa, ben varsam kötülük mutlaka hüsrana uğrayacaktır, Allah’ın yardım ve zaferi ancak inanlardan yanadır diyerek batılla mücadeleye girmek üzere yetiştirmeliyiz. Rabbim bizleri hakkı ve sabrı tavsiye eden Salih kullarından eylesin. Rabbim bizleri, kendi yolunda, duvarları birbirine geçmiş bir bina gibi saf tutarak mücadele etmeyi nasip etsin. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul ve makbul etsin.” diyerek katılımcılara teşekkür edip konuşmalarını sonlandırdı.

14 Haz 2016 - 13:28 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.