Vali Balkanlıoğlu’ndan veda ziyaretleri

SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Vali İrfan Balkanlıoğlu ve Cumhuriyet Başsavcısı Lütfi Dursun’u SASKİ Genel Müdürlüğü’nde ağırladı. Buluşmada Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan da yer aldı.

SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş’e ziyarette bulunan Vali Balkanlıoğlu, “Sakarya’nın geleceği için son derece faydalı işler yapılıyor. Son teknoloji arıtma sistemleri ile musluklara kaliteli su ulaştırılıyor” derken, Keleş ise, “Sayın Valimiz şehrimize önemli katkılarda bulundu. Kurumumuz tarafından hayata geçirilen projelerle de yakından ilgilenerek bizlere gerekli destekleri sundular” dedi.

Önemli katkılar

Vali Balkanlıoğlu ile görev süresi boyunca uyumlu bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyleyen Dr. Rüstem Keleş, “Sayın Valimiz şehrimize önemli katkılarda bulundu. Kurumumuz tarafından hayata geçirilen projelerle de yakından ilgilenerek bizlere gerekli destekleri sundular. Attığımız adımlarda yanımızda oldular. Kendilerine teşekkür ediyor ve Mülkiye Başmüfettişliği görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Son teknoloji sistmeler

Vali İrfan Balkanlıoğlu, “SASKİ şehrimiz için önemli projeleri hayata geçiriyor. Bizler de tesisleri ve Akçay Barajı Projesi kapsamında gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleme imkânı bulmuştuk. Sakarya’nın geleceği için son derece faydalı işler yapılıyor. Son teknoloji arıtma sistemleri ile musluklara kaliteli su ulaştırılıyor. Genel Müdürümüzü ve SASKİ çalışanlarını tebrik ediyor, muvaffakiyetler diliyorum” ifadelerini kullandı.

01 Kas 2018 - 15:20 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.