Vali Balkanlıoğlu’ndan çeşitli ziyaretler

Vali İrfan Balkanlıoğlu, başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Erenler Kaymakamlığı, Erenler ve Adapazarı Belediyelerine ziyarette bulundu.

İlk olarak Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden Vali Balkanlıoğlu, Başkan Zeki Toçoğlu ile bir süre görüşerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Buradan Erenler Kaymakamlığına geçerek Kaymakam Salih Karabulut’u ziyaret eden Vali Balkanlıoğlu, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’ye de ziyarette bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Son olarak Adapazarı Belediyesi ve Türk Kızılayı işbirliğinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hizmet veren Toplumsal Yardımlaşma Marketini gezen Vali Balkanlıoğlu, Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer ve Türk Kızılayı yetkililerinden bilgiler aldı.

Ulusal ve yerel firmaların katkı sağladıkları, giyimden yiyeceğe, çocuk mamasından hasta bezine kadar birçok ihtiyaç maddesinin bulunduğu market ile, bir nevi gıda bankacılığı faaliyeti yürüttüklerini söyleyen yetkililer, ayrıca aile ziyaretleri yaparak yoksul kişilere ulaştıklarını, bununla birlikte başvuruda bulunup ihtiyaç sahibi oldukları tespit edilen kişilere de alışveriş kartı hizmeti sağlandığını belirttiler.

Toplumsal sorumluluk anlayışının hâkim olduğu bu tür faaliyetlerin, birlik ve beraberliğimizin muhafaza edilmesi, yardımlaşma ve paylaşma gibi manevi duyguların pekişmesi açısından çok önemli olduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu, Markette incelemelerde bulunarak emeği geçen herkesi bu anlamlı düşünceleri için tebrik ettiğini de sözlerine ekledi.

12 Tem 2018 - 15:17 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.