Vali Balkanlıoğlu RATED ile biraraya geldi

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Sakarya Radyo Televizyon ve İnternet Yayıncıları Derneği (RATED) tarafından düzenlenen programda gazetecilerle bir araya geldi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle düzenlenen programa Vali Balkanoğlu’nun yanı sıra; İl Jandarma Komutanı J. Alb. Cengiz Yiğit, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Basın İlan Kurumu Sakarya Şube Müdürü Engin Kaşdaş, RATED Başkanı Remzi Adıyaman, Sakarya Gazeteciler Birliği Başkanı Zeki Aydıntepe, daire müdürleri ve gazeteciler katıldı.

RATED Başkanı Adıyaman, teşriflerinden dolayı Sayın Valimize teşekkür ederken, Vali Balkanlıoğlu da, İlimizdeki ulusal ve yerel basın mensupları ile bir arada bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek gazetecilere görevlerinde başarılar diledi.

Program sonrası Adapazarı ilçesinde vatandaşlarla ilimize ve gündeme dair sohbet eden Vali Balkanlıoğlu, Tarihi Uzun Çarşıyı da gezerek esnaflara hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulundu. Vali Balkanlıoğlu ayrıca çarşıda yapılan restorasyon çalışmaları hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

18 Oca 2018 - 09:00 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.