Vali Balkanlıoğlu Olgunlar Turnuvası’nda

Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, mesai saatlerinde makamında, mesai dışında ise sosyal etkinlik ve dost ziyaretlerinde bulunuyor.

21 Haziran 2017 Tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Ordu Valiliği’nden Sakarya Valiliği’ne atanan İrfan Balkanlıoğlu, Sakarya’da görev yaptığı bir yıl iki aylık süre içinde halk ile kaynaşması ve samimi tavrı ile takdir topluyor.

Vali Balkanlıoğlu, mesai saatleri dahilinde, makamında bürokratik işlerin yanı sıra, gelen ziyaretçileri kabul ediyor, Sakarya meseleleri ile ilgileniyor.

Mesai sonrası da, kendisine yapılan davetleri geri çevirmeyerek, ziyaretlerde bulunan Balkanlıoğlu bir yıl da Sakarya’da vatandaşın gönlünde adeta taht kurdu.

Olgunlar Turnuvası

Türkiye’nin de Sakarya’nın da en uzun süreli ve ilgi gören olgunlar Futbol Turnuvası’nda Genç olgunlar Şampiyonasının final maçı vardı. Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu bu maça davet edilmişti.

Yoğun iş gününe rağmen Balkanlıoğlu, günlük resmi kıyafetini değiştirerek, Adapazarı, Gazi Metal Olgunlar Futbol Turnuvası’na kısa kollu penyesi ile katıldı.

SASKF Başkanı Yaşar Zımba, Gençlik Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ve Adapazarı Belediye Başkan VekiliErol Aydın, MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun'unda bulunduğu şampiyonluk maçına gelen Balkanlıoğlu seyircinin de büyük ilgisini gördü.

Maç sonuna kadar izleye ve maç sonrası futbolcular ile fotoğraf çektiren Balkanlıoğlu, ardından maçın oynandığı alana yakın bir yerde yine halkın davetini kırmayarak dondurma yiyerek gündeme ilişkin sohbet etti.

10 Ağu 2018 - 11:04 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.

01

İsmail alişan - Halkın Valisi böyle olur halkla iç içe allah cc halkına hizmet eden haramı helali bilen böyle valilerin çoğalması için duacıyım hayırlı cumalar. SAYGILARIMLA

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Ağustos 11:04