Vali Balkanlıoğlu, Müteahhitlerle iftarda

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Sakarya Müteahhitler Birliği tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Reisoğlu Restoranda düzenlenen programa Vali Balkanlıoğlu’nun yanı sıra; Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kaynarca kaymakamı Mehmet Ali Karatekeli, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak, birlik üyeleri ve STK temsilcileri katıldı.

Vali Balkanlıoğlu’nu kapıda karşılayan Başkan Bayrak ve üyeler, Sayın Valimizin programa katılımlarından memnuniyet duyduklarını belirttiler.,

Ramazan ayının rahmeti ve bereketini idrak ettiğimiz bugünlerde birlik ile beraberliğe çok ihtiyacımız olduğunu ifade eden Vali Balkanlıoğlu, "Türkiye ekonomisinin bel kemiği konumunda olan ve büyümede en çok katkıyı yapanlardan birisi de, inşaat sektördür. Hükümetimizin son dönemdeki teşvik ve destekleri ile konut kredisindeki faiz oranını aşağı çekmesinin yanı sıra, sektörün canlanması için yaptığı çağrıya firmalarımızın da kayıtsız kalmaması, sektöre yine büyük bir ivme kazandırdı. Hepimiz ülkemizin bekası için elimizi taşın altına koymak zorundayız. Ekonominin belkemiği olan, vergisi veren, üreten ve şehirlerin imarına büyük katkıda bulunan siz değerli arkadaşlarımıza Yüce Allah’tan hayırlı ve bol kazançlar nasip etmesini diliyoruz.

İnşaat sektörü faaliyetlerine devam etmez ise, birçok insan evine ekmek götüremez hale gelir ve borçlanır. Ancak zaman içerisinde kendilerini geliştiren inşaat firmalarımız, ile dünyanın her yerinde en mükemmel binaların mimarları ve mucitleri olan Türk müteahhitlerimiz ile gurur duyuyoruz. Önemsiz bir araziyi bile çok değerli hale getiren bu sektör, özellikle yurtdışından Türkiye’ye döviz akışını sağlaması ile önemli bir alanda ekonomiye en büyük katkıyı sağlamaya devam edecektir. Sizler çalışıp ürettikçe ülkemiz, ilimiz ve milletimiz kazanacaktır" dedi.

İftar programının sonunda Vali Balkanlıoğlu, birlik üyeleri ile bir süre sohbet ederek, hatıra fotoğrafı da çektirdi.

01 Haz 2018 - 08:51 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.