Üstün’den Hizmet-İş ve Memur-Sen'e ziyaret.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün STK ziyaretlerinde Hizmet-İş ve Memur-Sen Sendikaları'na ziyarette bulundu

1 Kasım’a sayılı günler kala, Ak Parti Teşkilatı hummalı çalışmalarına başladı. Bayram tatilini bile ziyaretlerle geçiren teşkilatlar işi sıkı tutmanın peşinde.

Bayram ziyareti için geldiği ilimizde kalan ve sık sık teşkilatları ve STK’ları ziyaret ederek partisinin çalışmasını aktaran AK Parti İnsan Hakları’ndan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ak Parti Sakarya Milletvekili adayı Ayhan Sefer Üstün yoğun gayret sarf ediyor.

Ak Parti Adapazarı Teşkilatı Başkanı Mustafa Ak ve Yönetim Kurulu ile birlikte STK ziyaretleri yaparak, Ak Parti Hükümetinin yaptığı ve yapacağı çalışmalar ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Sakarya Hizmet-İş Sendikası'na yaptığı ziyarette Üstün'ü ve beraberindekileri Sendika Başkanı Mesut Gökdemir ve yönetimi tarafından karşılandılar.Üstün ve beraberindekiler, buradan Sakarya Memur-Sen İl Temsilciliği'ne ziyarete gittiler. Burada da Memur Sen Sakarya İl Temsilcisi Ahmet Öksüzali ve bağlı sendika başkanları tarafından karşılanan Ayhan Sefer Üstün bir müddet sohbet etti.

Sendikalara yaptığı ziyaretlerdeAk PartiGenel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün:

“Türkiye 7 Haziran seçimlerinde gördü ki, istikrar olmadan olmuyor. 13 .5 Yıldır Ak Parti iktidarında çok güzel işlere imza attık. Ekonomimiz çok iyi idi. Ticaret hacmimiz büyüdü, sürekli gelişme kaydederek, ülkenin kalkınmasına önemli katkı sağladık. Kalkınma hamleleri ve birlik beraberliğimiz için istikrar için Ak Parti’nin yeniden tek başına iktidar olması gerekli. Seçmen çok dikkatli olmalıdır. Her belirsizlik ortamı, ülke için kargaşa demek, ekonomik sıkıntı demektir” dedi.

28 Eyl 2015 - 19:49 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.