Üstün için aykırı bir yazı...

Yazarımız Necdet Başoğlu'ndan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün'ü anlatan bir yazı.

İyi bir teşkilatçı olduğu,Güvendiğine sonuna kadarSahip çıktığı,Siyaseti bildiği için.Parti içinde gücü eline geçirdiklerinde,Ortalığı toz bulutuna çevirenlere karşıDik durduğu,Mücadeleden yılmadığı için.Birilerinin:“Büyük benim, ben ne dersem o olur”Lafını, onlaraYedirdiği için..!İnsanların kişilik ve onurunuAyaklar altına alanlarınMeydanı boş bulduğunda,“Hop arkadaş ben varım”dediği için...

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

16 Kas 2015 - 20:18 - Siyaset



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.