'Üretime Dayalı Ortaklık Kültürü Geliştirilmeli'

Her hafta düzenlenen MÜSİAD Sakarya yönetim kurulu toplantısı bu hafta, MÜSİAD Kocaeli ev sahipliğinde Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Her hafta düzenlenen MÜSİAD Sakarya yönetim kurulu toplantısı bu hafta, MÜSİAD Kocaeli ev sahipliğinde MÜSİAD Sektör Kurullarından Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Hikmet Köse, MÜSİAD Kocaeli başkanı Celal Ayvaz, MÜSİAD Gebze Başkanı Nihat Yıldırım ve MÜSİAD Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Sektör kullarından sorumlu MÜSİAD yönetim kurulu üyesi Hikmet Köse ortaklık kültürüne dikkat çekerek MÜSİAD'ın ortaklık kültürünü geliştirmek amacıyla birçok projeler hazırladık ve hazırlamaya devam etmektedir. Ayrıca bu konuda raporlar hazırlayarak yetkili kişilere ilettiklerini hali hazırda ise MÜSİAD İş Geliştirme Platformu, SENYAP gibi faaliyette olan ortaklıkların mevcut olduğunu söyledi.

Programda konuşma yapan MÜSİAD Sakarya Başkanı Yaşar Coşkun, öncelikle MÜSİAD Kocaeli Başkanı Celal Ayvaz ve Yönetim Kurulu Üyelerine bizleri sıcak ve samimi bir şekilde karşıladıkları için kendilerine şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum.

Coşkun, konuşmasının devamında üretime dayalı ortaklık kültürünün geliştirilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Bu gibi programların MÜSİAD üyeleri arasındaki birlik ve beraberliği arttırdığına dikkat çekerek, bunun yanında ise üyelerimizin birbirlerini daha iyi tanımalarına ve çapraz ticaret gibi birçok konuda fayda sağladığına değinen Coşkun, Ülke ekonomisi ve ticaretimizle ilgili fikir alışverişinde bulunarak kendimizi çek etme imkanı da bulmaktayız. Son olarak ise bu gibi toplantılardan çıkan sinerjiyle güzel işler çıkacağına canı gönülden inandığını söyledi.

09 Eki 2018 - 15:26 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.