Üretim Her Yıl artıyor

Sakarya İli Taraklı İlçesi Hacıyakup Mahallesin’ de yetiştirilen domates ve barbunya tarladan tüketiciye direk gidiyor.

Taraklı İlçesinin Hacıyakup Mahallesi’nde yetiştirilen domates ve barbunya büyük şehirlere gidiyor.

Hacıyakup köyünde yetiştirilen domates, barbunya, Tara patlıcan başta olmak üzere bir çok sebzenin üreticilere gelir getirmeye devam ettiğini söyleyen sebze yetiştiricisi İsmail Sepetçi “Yöremizde yetiştirilen sebzeler lezzetiyle tamamen doğal” şeklinde konuştu.

Sepetçi Hacıyakup Mahallesinde hemen hemen her hanenin sebze yetiştiriciliği yaptığını ailesinin geçimini bu yolla sağladığını belirterek ağırlıklı olarak domates,patlıcan ve biber yetiştirdiklerini kendisini 8 dönüm açık alanda sebze yetiştiriciliği yaptığını söyledi.

19 Ağu 2014 - 11:08 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.