Ümmet Sahuru

Binlerce kişinin katıldığı , çorba, simit ve su ikramının yapıldığı , Memursen ve İHH sahur proğramı tek kelimeyle muhteşemdi.

Son günlerin, belkide son yılların en manidar, en güzel sahur proğramlarından biri gerçekleşti.Sakarya' nın Karasu İlçesi'nde..Karasu Memur Sen ve İHH Sahur Proğramına, Karasu Belediye Başkanı, Kocaali Belediye Başkanı, Kaymakamlar, her iki ilçenin hemen hemen tüm daire müdürleri Memursen ve binlerce kişi katıldılar..Sokakta yapılan bu muhteşem gecenin en önemli konuğu Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş idi.Simit yediler.. Çorba ve su içtiler.Adına da "Ümet İftarı" dediler..Arakan, Suriye, Gazze ve Doğu Türkistan ve yeryüzündeki Tüm mazlumlar için yapılan bu organizasyona katılanlar, geceden mutlu ve duygulu ayrıldılar.Memursen ve İHH Karasu temsilcisi Ender Topal' ın organize ettiği bu güzel sahur proğramı, Karasu İlçe Müftülüğü' nün Kur' an ziyafeti herkesi adeta mest etti.Bugece organizasyonu ve etkisi nedeniyle, çok konuşulacak uzun yıllar akıldan çıkmayacak nitelikteydi.

20 Tem 2014 - 00:53 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.