Ulaşım filosuna 21 yeni otobüs

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ulaşım filosunu 21 yeni otobüsle güçlendirdi. Şehir içi toplu taşıma hizmetlerine büyük bir kolaylık getirecek yeni araçlar Sakaryalılara hizmet sunmaya başlayacak.

Engelli erişimine uygun, çevre dostu araçlarla araç filosunu yenileyen Büyükşehir Belediyesi, 101 otobüsle Sakaryalıların hizmetinde olacak. Yeni otobüslerin Sakarya’ya hayırlı olmasını temenni eden Genel Sekreter Yardımcısı Ali Oktar, ulaşım alanında yeni çalışmaları hayata geçirmeye devam edeceklerini söyledi.

21 yeni otobüs

Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, “Toplu taşıma hizmetleri konusunda hemşerilerimizi daha verimli ve etkili hizmetlerle buluşturmak için çalışıyoruz. Çevre dostu, teknolojik donanımı yüksek, engelli erişimine uygun 21 yeni otobüs ile ihtiyaç duyulan hatlarımıza da destek sağlayacağız. İnşallah toplu taşımada örnek bir şehir olmak adına çalışmalarımızı sürdürecek, hemşehrilerimize rahat ulaşım imkanı sunacağız” dedi.

Şehrimize hayırlı olsun

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Oktar, “2009 yılında Başkanımız Zeki Toçoğlu göreve geldiğinde en önem verdiği konuların başında belediye otobüsü filomuzu yenilemek vardı. Halkımızı daha konforlu ve daha iyi hizmeti sunmak adına hem belediye otobüsü filomuzu hem de diğer paydaşlarımızın özel halk otobüslerini yenilemeleri konusunda ciddi adımlar attık. Şu anda şehrimizde içinde kliması, güvenlik sistemleri, engelli bireylerimizin ve bisikletlerin taşımına uygun olan çok kaliteli, nitelikli ve konforlu araçlarla ulaşım hizmetini sağlıyoruz. Şimdi de çevre dostu, klimalı, yangın algılama ve söndürme sistemleri, yolcu bilgilendirme ekranları, kamera sistemleri, şarj üniteleri ile 21 yeni belediye otobüsümüz şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Yaygınlaştırmaya çalışıyoruz

Oktar, “Yeni yollar, akslar ve kavşaklar yaparak ulaşımı konforlu hale getirmek temel hedefimiz ve bu konuda ciddi mesafe kat ettik. Hızla artan araç sayısı trafikte zaman zaman yoğunluklara sebebiyet verebiliyor. Bu konuda uygulanacak en etkili yöntem toplu taşıma araçlarını kullanmak. Biz toplu taşıma araçlarının kullanılması ve yaygınlaştırılması için çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

21 Haz 2018 - 15:25 - Ekonomi



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.