Uğur Hazırlık Açılıyor

Sakarya’ya yeni bir soluk kazandırmayı amaç edinen Uğur Hazırlık Liseleri Açılıyor..

Sakarya Eğitimine yeni bir soluk katmayı amaçlayan Uğur Hazırlık Liseleri UHL 30 Eylül Salı Günü Saat:13.30’ da düzenlenecek kokteylle açılıyor.

Uğur Hazırlık Liseleri Hem okul hem dershane olma özelliğiyle Türkiye’de bir ilk ve örnek bir kurum.

Günümüzün eğitim sistemine paralel bir yapıya sahip olan UHL. Üniversite sınava hazırladığı öğrencilerinin gereksinim duyduğu tüm eğitim ve ek rehberlik hizmetlerini kaliteli şekilde almalarına olanak tanıyor.

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel’in de katılacağı açılışa tüm eğitim camiasının da katılması bekleniyor..

Uğur Hazırlık Eğitim Kurumları Kurucusu Yavuz Müftüoğlu;

“Çok iyi bir hazırlık yaptık. Yeni bina, yeni derslikler ve iyi bir eğitim kadrosu ile öğrencilerimizin hizmetinde olacağız. Kokteyl ve açılışımıza tüm dostlarımızı bekliyoruz” dedi.

25 Eyl 2014 - 13:39 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.