Türkücü Akyıldız Yenimahalle'de

Karadeniz Müziğinin efsane ismi Sakarya'lı hemşehrimiz Mehmet Akyıldız'dan Karasu'da Balık ziyafeti

Sakaryalı Hemşehrimiz Karadeniz müziğinin efsane isimlerinden Mehmet Akyıldız Karasu Yenimahalle’de Balık ziyafeti yaptı.

Hemşerimiz, Klip çekimleri için Karasu İlçesine gelen Karadenizli türkücü Mehmet Akyıldız günün Yorgunluğu Balık Yiyerek Attı.

Klip çekimleri için Karasu İlçesinde bulunan Karadenizin İbrahim Tatlıses’i Mehmet Akyıldız İlçeye hayran kaldı. İlçede çekilecek olan yeni klip için projesi üzerinde çalışmalarını sürdüren Akyıldız, Karasu Yeni mahallede Seramiko Balık Restaurantta yakın dostlarıyla birlikte balık keyfi yaptı. Ünlü türkücüye hayranları büyük ilgi gösterdiler. Gecenin sonunda basın mensuplarının sorularını cevaplayan Akyıldız, şunları söyledi, karasu ilçesine daha evvel bir çok defa geldiğini ifaden eden sanatçı,

Yeni mahalleyi çok beğendiğini fakat Yenimahalle’ye yetirince dinlenme yerlerinin olmadığı böyle güzel bir yerde tesislerin yetersiz olduğunu söyledi. Burada gerçekten muhteşem bir güzellik yatıyor ve bu güzelliği iyi değerlendirilirse ve tanıtımı yapılırsa Yenimahalle yabancıların uğrak yeri olur dedi. Akyıldız önümüzdeki günlerde çekeceği yeni klip için yeni mahalle ve seramiko Cafe Restauranttı tercih ettiğini de söyledi. Yeni mahallede çekeceği yeni klipiyle karasuyu daha iyi tanıtma fırsatıda doğmuş olacak.

03 Ağu 2014 - 14:32 - Magazin



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak NetGaste Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan NetGaste hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler NetGaste editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı NetGaste değil haberi geçen ajanstır.